hvordan, gjøre, hjemmet, trygt, for, din, katt

Hvordan gjøre hjemmet trygt for din katt

De fleste ulykker skjer i hjemmet, heter det. For katter er nok det minst like sant.

Katter og andre kjæledyr er sikkert veldig nysgjerrige skapninger av natur, og gjerne små barn, vil du se mange dagligdagse ting i hjemmet som spennende nye leker å leke med. Dessverre er den gjennomsnittlige huset fullt av potensielle farer, så det er viktig å sjekke hjemmet ditt nøye for å ivareta sikkerheten og velværet til katten din.

Det er nok best å sjekke rundt huset ditt rom etter rom, og flytt deretter inn i hagen området og har en grundig sjekk runde der. Bad og kjøkken er to av de verste områdene i huset. Begge er områder der du vil sannsynligvis bruke en rimelig tid dagligdagse og det betyr at katten din vil ønske å være der også.

Tenk nøye igjennom kjøkkeninnredning - trenger de å være ute på arbeidsområdet overflaten? Hvis du har brukt vasken, ikke la det fullt av vann, som en kattunge kan lett drukne i det. Aldri la gryter, griller, brødristere, osv., uten tilsyn når den er i bruk - interessant og fristende mat lukter kunne lokke katten din til en veldig farlig situasjon. Tomme kokeplater, som nettopp har vært i bruk, vil bli varm i lengre tid og kunne sårt skålde katten din dersom gikk videre, så holder katten borte.

Det kan være lurt å prøve og motvirke katten din fra å hoppe opp på arbeidet overflater.

Washers and dryers holde en slags enorm fascinasjon for katter og en nylig brukt og varm tørketrommel, kunne lage en fristende seng for en stund. Kontroller alltid maskiner før du legger noen vask eller tørk i - det kan også være en god idé å holde maskinen dørene lukket til enhver tid. Kattene synes også å ha en affinitet for skitten vask, slik at vaskekurven kan også være et egnet sted for å sove - alltid sjekke hvor katten din er når du legger opp vaskemaskin.

Som vi vet, katter tilbringer masse tid rense seg selv og slikker sine poter. Dessverre kan de absorberer alle slags giftstoff gjennom sine pads. Vurder rengjøringsmidler nøye før du kjøper dem, slik at de er trygge for dyr. Alltid lagre dem i et skap ute av veien og låse døren hvis mulig.

Bad, som kjøkken, er også områder der store mengder vann blir brukt, som noen ganger kan bli glovarm. Forlat aldri bad eller basseng fullt av vann uten tilsyn, og alltid holde toalettsetet ned.

Potteplanter kan også utgjøre en trussel mot din feline venn, som noen av dem er giftige. Noen katter synes å være i stand til å oppfatte når en plante er giftig, men å være på den sikre siden, er det best å sjekke sikkerheten til eventuelle planter du allerede har i huset samt noen du kjøper.

Andre levende deler av huset kan inneholde skjulte farer også, slik som telefon fører, computer kabler og andre typer elektriske kabler. Kattene elsker disse og vil igjen se dem som noe spennende å leke med - bortsett fra potensielt dra utstyret ned på seg selv, de kan tygge gjennom kabler og elektrisitet seg selv. Hvis mulig, datautstyr bør oppbevares i et rom på egen hånd med døren lukket. Enhver løs og dingler leder bør plasseres bak ting ut av veien, eller finnes i et stykke kanal. Dette bør bidra til å beskytte dem mot feline oppmerksomhet.

Åpne branner skal være beskyttet med en Fireguard og andre småting i hjemmet for eksempel håndarbeid utstyr, tegnestifter, gummistrikk, binders, osv., skal oppbevares i egnet boks, og legge bort etter bruk.

Hvis du bor i en leilighet eller en leilighet, kunne åpne vinduer også være et hinder, som katten din vil snart lære å komme gjennom dem og kan ikke forstå at det er et langt fall nedenfor. Du må kanskje legge et stykke netting til åpningen. Balkonger kan også utgjøre en trussel, så en maske ramme dekket med klatring planter kan fungere som en avskrekkende.

Flytte inn i hagen området, enda flere farer som kan være lur, særlig i skur, garasjer og andre bygninger ut. Verktøy og kjemikalier er ofte lagret i disse områdene, så alltid sjekke at katten ikke har glidd inn overalt mens du har jobbet utsiden - oppbevare dem innelåst når den ikke er i bruk

Hvis katten er fri til å streife rundt på utsiden, kan det komme på tvers av alle slags farer i andre hager, men du kan i det minste sørge for at din er så trygg som mulig. Tenk nytt om giftige planter, insektmiddel, slug pellets, etc. Alle disse elementene kan være dødelig for katten din.

Som en katt eier, må du oppgi feline følgesvenn med best mulig omsorg og oppmerksomhet. Holder han / henne trygt i ditt hjem vil forhåpentligvis unngå unødvendige farer og bidra til å sikre et langt og lykkelig liv.Kattunger
Kjøp kattunger
Fødsel av kattunger
Mat til din kattunge
Stell av kattunger
Hvordan gjøre hjemmet trygt for din katt
Katt eller kattunge
Trening og oppdragelse av kattunger
Nye kattunger
Sykdommer for katt
Løskatter og kattunger
Kjøp en rasekatt
Toalett trening for katter
Kattunger til salgs på internett© 2017 Kattunger.com – Kattunger