katt, eller, kattunge

Katt eller kattunge

Vil du ha en katt? Den lille søte kattungen vil raskt vokse til en stor og selvstendig predator som gjerne angriper møblene dine med sine kvasse klør. Ingenting er bedre enn å sitte og se en kattunge leke! De er hysterisk morsomme og hjertevarmende og på samme tid, en herlig kjæledyr. Kattunger kan være mye arbeid i sine første månedene av livet, men etter de vokser litt, vil du ende opp med et kjæledyr passer for konger. En voksen katt, avhengig av alder, vil holde på at tendensen til å spille og ha goofy antics også. All denne handlingen både katter og kattunger kommer fra deres instinkter å jakte. Når du ønsker å få en katt eller kattunge som kjæledyr, følg disse tipsene:

Husk å huske på andre kjæledyr du har hjemme. En voksen katt kan ikke bli sammen med andre katter eller hunder. Vi presenterer dem kan være vanskelig. Den regelen å følge her er å spille den av øret, og hvis du gjør hente hjem en katt eller en kattunge, overvåke møter med andre kjæledyr svært tett. Du ønsker ikke å ende opp med en veterinærer regning fra en kamp. Du trenger ikke dette!

De ulike arter av kattene er noe annet å tenke på. En kort haired rase er lettere å ta vare på så langt som grooming går. En langhåret rase vil kreve en god børsting minst annenhver dag for å forhindre Mattes fra forming. Du trenger sannsynligvis ikke å bekymre deg bade en katt. De gjør en god jobb med dette på egenhånd.

Å ha en voksen katt vil trolig være enklere enn å ta på en kattunge. Vanligvis holder en voksen katt inne er ganske enkel. Kull trening er en naturlig handling for katter. Mesteparten av tiden, alt du trenger å gjøre er å vise dem hvor søppel boksen er og de vil gå dit hver gang. Kattunger er på samme måte, men de kan ta litt mer coaching. De vil gå til boksen, men de fleste feil er rett rundt boksen. En god idé er å sette søppel boksen på gulvet uten tepper, easy clean-up!

Å ha barn rundt en katt eller en kattunge er ikke stor fare hvis du overvåke dem sammen. Noen katter er laidback og vil la deg rulle over han bare for oppmerksomhet. Så er det katter som ikke liker all oppmerksomheten. Eldre katter vanligvis faller i denne kategorien. Med alle slags dyr, ikke la barn være alene med dem å holde nede biter og riper.

Enten du velger på en katt eller kattunge, må du ha den nødvendige elementer for omsorg. Et kull boks, en god merkevare av leire søppel, riktig mat, og masse leketøy, spesielt hvis det er en kattunge du har med hjem.

Når det gjelder kosthold, ikke mate tabellen utklipp. Dette vil resultere i et forferdelig rot i kullet boksen! Det er merker av kattemat for voksne katter og det er merker bare for kattunger. Sørg for at du får kattungefôr for en kattunge fordi det er formulert med spesielle næringsstoffer for en kattunge voksende behov.Kattunger
Kjøp kattunger
Fødsel av kattunger
Mat til din kattunge
Stell av kattunger
Hvordan gjøre hjemmet trygt for din katt
Katt eller kattunge
Trening og oppdragelse av kattunger
Nye kattunger
Sykdommer for katt
Løskatter og kattunger
Kjøp en rasekatt
Toalett trening for katter
Kattunger til salgs på internett© 2017 Kattunger.com – Kattunger