løskatter, og, kattunger

Løskatter og kattunger

Mange opplever problemer med kattunger av løskatter. Hva skal man gjøre med disse, adoptere eller avlive?

Løskatter og kattunger er et stort problem i et stort antall lokalsamfunn. Stray kattene er tvunget til å klare seg selv i et habitat som ikke er veldig vennlig mot hjemløse husdyr. Når en katt er forlatt av den eier den mangler naturlig ferdighetene som trengs for å overleve. Dette kommer fra mange års nasjonal avl. Innerst inne, katter er ikke lenger de ville dyrene at de var hundre år siden. De har ikke lenger sine større forfedrenes Primal instinkter.

En katt blir en bortkommen når den er forlatt av den eier. Denne katten er nå tvunget til å klare seg selv. I mange områder Stray Cat befolkningen er så stor at de blir betraktet som skadedyr. Over tid en bortkommen katt vilje rasen og produsere hjemløse kattunger. Når disse kattungene vokse til voksne katter de er helt vilt og veldig lite sannsynlig å bli vedtatt. Hvis dette problemet ikke er nøye kontrollert slutt Stray Cat befolkningen kunne vokse til epidemiske proporsjoner.

For å styre gjort krav pet befolkningen, dyr kontroll etater vil fange noen meningsløse dyr uten riktig identifikasjon en krage med koder, og føre dem til den lokale internatet. Å kalle det et ly er litt lure, ville dyr le huset og omsorg for disse forlatte kjæledyr for en kort stund, men på grunn av den overveldende strømmen av uønskede katter, trenger plass til å bli gjort. Animal kontroll angencies blir tvunget til å ty til dødshjelp for å tillate innkommende strays.

Det flere ting som vi kan så dyr elskere, gjøre for å hjelpe med denne triste situasjonen. De fleste dyr krisesentre og dyr talsmann byråer godta donasjoner. Disse donasjon brukes for juridiske spørsmål, hjelper push katt friendly lovgivning. Donert penger brukes også for utvidelser og oppgraderinger til tilfluktsrom. Dette kan bidra til å øke kapasiteten på disse bygningene slik at de kan holde et større antall katter og kattunger uten eiere å ta vare på dem. Det beste du kan gjøre for å hjelpe disse uheldige kattedyr, er vedta en selv. Hvis du tror at du kunne være interessert i å adoptere en katt i nød, kan du kontakte din lokale internatet og gjøre en avtale for å stoppe og velge et fantastisk nytt tillegg til hjemmet ditt.Kattunger
Kjøp kattunger
Fødsel av kattunger
Mat til din kattunge
Stell av kattunger
Hvordan gjøre hjemmet trygt for din katt
Katt eller kattunge
Trening og oppdragelse av kattunger
Nye kattunger
Sykdommer for katt
Løskatter og kattunger
Kjøp en rasekatt
Toalett trening for katter
Kattunger til salgs på internett© 2017 Kattunger.com – Kattunger