trening, og, oppdragelse, av, kattunger

Trening og oppdragelse av kattunger

En katt kan ikke trenes på samme måte som en hund. Likevel er det viktig å tenke på at katter også trenger oppdragelse for å leve i harmoni med sin to-bente familie.

For folk som eier kattunger, bør de allerede vet om deres fluffiness og yndig ser at de kan gi dem. De bør imidlertid ikke glemme at disse kattungene må også gå gjennom trening. Opplæring en liten kattunge kan være litt vanskelig, men det er bare så vanskelig som du gjør det. Når det gjelder tid til trening av kattungen, bør du lære dem alt fra bruk av kull for å ikke skrape sofaen. Vær oppmerksom på denne artikkelen på trening kattunger, fordi hvis du har en kattunge må du trene dem.

Når du tar kattungen hjem, det første du må gjøre er å vise han hvor han eller hun trenger å gjøre sin virksomhet. For å finne den beste plassen for kattungen å potte er å finne sted som hun kan huske og bli like enkelt som mulig. Du bør også sørge for at du bruker noen gode kull og et flott kull boks. På en side note, alltid holde området rent.

Kattunger automatisk vet hva de skal gjøre når det kommer til å bruke søppel boksen. Det er et naturlig instinkt som de lærer når de er unge. Bruk riktig type søppel for kattungen kan være viktig for kattunger helse når han eller hun blir eldre.

For å trene kattungen riktig, er det viktig å unngå grove skjenn straff for å sikre at de ikke skal være redd for livet. Alle har hørt om spanking. Vel, spanking ikke den riktige tingen å gjøre for å kattungen, som betyr at du må sørge for at du finner en annen form for straff.

Utføre feil type disiplin kan få deg og kattungen forhold av en dårlig start. Det er noe du ikke vil gjøre hvis du har tenkt å lære kattungen den riktige måten å gjøre ting.

Trening kattungen når de er fremdeles lite som kan gjøre treningen dem mye lettere enn å vente til de er fullt voksen katt. Dette er fordi de ikke er satt på deres veier når de er fortsatt en kattunge. De er bare i den nye scenen så dette gjør dem lett å trene. Opplæringen vil bli mer åpen, fordi når du er ung alt du vil gjøre er å lære.

Retten tone rettet mot kattungen kan få han eller henne til å lytte, som en hviskende å fortelle dem at de gjør noe galt. Roping på dem resulterer i få dem trefningen og det er ikke den rette veien å gå når du er lærer kattungen.

Å bygge en trening forhold til katten din, er det svært viktig at de liker deg og ser på deg som en venn. Den enkle oppgaven med å trene dem vil ikke være vanskelig å gjøre så lenge du følger de grunnleggende retningslinjene for opplæring kattunger. Opplæring en kattunge kan være enkelt hvis du lærer dem om stemmen din når du forteller dem om de gjorde eller ikke gjorde en god jobb. Vær oppmerksom på kjæledyret ditt til enhver tid som kattunger er kjent for å komme i trøbbel. Også bør du huske på å ikke bare trene kattungen, men ta hensyn til helsen til kattungen.

Hustrening av kattunger

Da jeg vurderte om jeg skulle potty train Kitten (ja, jeg har en katt som heter Kitten) Jeg måtte tvinge meg til å virkelig se på hva de potensielle fordelene ved at trening kan være. Ville jeg bli lykkeligere? Ville Kitten bli lykkeligere? Var det verdt det vanskelig? Heldigvis tre år ned linjen, jeg er glad jeg gjorde det, og jeg fortsetter å potty trene Kitten til denne dag.

Nå, å være så klar som jeg kan: Jeg skal ikke fortelle deg nøyaktig hvordan du toalett tog din egen lille feline venn i denne artikkelen. Og jeg skal gjøre det av to grunner:

1. Alle katter er forskjellige. Det vil ta mange mange sider med forklaring å knekke det grunnleggende om hvordan potty trene enten en kattunge eller en full voksen katt. Og det er virkelig et emne bedre overlatt til noen med en omfattende forståelse av din lodne venn på et personlig nivå.

2. Jeg vil at du skal fokusere først på hva du bør gjøre som forberedelse. Vurder personlighetstrekk av katten din. Tenk over situasjonen du er både i nå. Hvor katten din vanligvis forlate sitt avfall? Hva er deres track record for å faktisk gjøre det til søppel boksen? Husk du skal ha en mye brattere bakke å klatre hvis lille man aldri bruker kullet boksen enn du er hvis du bare finner dem tisser på din favoritt teppe.

Men hvis du finner du er generelt misfornøyd med badet situasjon opprettholdt av deg og din feline ledsager, kan du finne motivasjon nok til å gi den en sjanse.Kattunger
Kjøp kattunger
Fødsel av kattunger
Mat til din kattunge
Stell av kattunger
Hvordan gjøre hjemmet trygt for din katt
Katt eller kattunge
Trening og oppdragelse av kattunger
Nye kattunger
Sykdommer for katt
Løskatter og kattunger
Kjøp en rasekatt
Toalett trening for katter
Kattunger til salgs på internett© 2017 Kattunger.com – Kattunger